U CENTRU - TIŠINA

Izbor za one koji smatraju da im za dom nije potreban samo krov nad glavom. U samom jezgru Podgorice, uz korito rijeke Ribnice, prostiraće se objekti namijenjeni stanovanju visoke kategorije.
Iako u neposrednoj blizini centralnog gradskog trga, ovaj ambijent je izolovan od buke i saobraćaja, okružen zelenilom i takav predstavlja jedinstvenu lokaciju u centru. Riverside garantuje luksuz, bezbjednost, komfor i što je najvažnije – privatnost

Besprekorna lokacija i najviši standardi gradnje zadovoljiće sve Vaše zahtjeve i pružiti komfor i funkcionalnost savremenog stambenog prostora.

Besprekorno locirano
Objekati Riverside, sa 49 stambenih jedinica, iako naizgled izolovani od gradske vreve, u najbližem okruženju imaju sve kulturne, administrativne, komercijalne i rekreativne sadržaje koji su ključni za svakodnevno funkconisanje budućih stanovnika, od onih najmlađih do najstarijih. Besprekorno lociran, Riverside štedi Vaše vrijeme i čini život kvalitetnijim.
U neposrednoj blizini se nalaze dvije osnovne škole, dječiji vrtić, Dom zdravlja, kao i neki od najljepših gradskih parkova. Pored toga, objekti su nadomak ključnih kulturno-umjetničkih institucija - pozorišta, muzeji, galerije, a udaljeni svega 10 minuta hoda od brojnih restorana, kafea i centra noćnog života grada.

Katalog možete preuzeti ovdje ... pdf